Alla vuxna katter är kastrerade, vaccinerade och id-märkta
Kattungar är vaccinerade och id-märkta


     Hur kan jag adoptera en katt?     


När du hittat en katt som du tror passar dig så ringer du telefonnumret som finns i varje katts annons.
Vi kan då förmedla telefonnumret till jourhemmet. När du har träffat katten i jourhemmet får du gå hem och tänka igenom om du är rätt hem för katten, sedan hör du av dig till oss igen och meddelar hur du vill göra.

Om du vill adoptera så bokar vi dag och tid för adoption.

Tänk på att katten kan leva länge så vi vill att du planerar för många år tillsammans med katten.
Om det inte skulle fungera med den nya familjemedlemmen av olika anledningar så kontakta oss.

Kattungar på 12 veckor adopteras inte ut som ensamkatter till ett nytt hem, man kan då adoptera en kattkompis från oss.

                  Katter som söker permanent hem                

TINGAD
Malva undrar om hon har gjort något fel? Vem vill älska Malva? ❤️
Malva är en ung dam med en fin integritet. Trots sin bittra uppsyn så är Malva innerst inne en go tös med busigt humör. Hon tycker att vi människor är lite smått läskiga, men också väldigt intressanta. Malva visar nämligen att hon är nyfiken genom att alltid vilja vara nära. Malva älskar även att leka, lekpinnar är det bästa hon vet.
Malva räddades från en hemlöshet där vardagen endast bestod av otrygghet. Nu har Malva väntat på ett hem i över ett år hos Hemlösa Tassar. Malva har bevittnat hur hennes kattkompisar under året tar emot flera besök och som sedan flyttar ifrån henne. Men ingen besöker Malva. Hennes lilla hjärta krossas och hennes stora ögon undrar om ingen finns där ute för henne? Malva vet att hon kanske inte är lika intressant som alla de sociala katterna. Men Malva är social på sitt eget vis, och det enda hon vill är att få en chans att bevisa det. Malva är kastrerad, vaccinerad och idmärkt Finns i Lindesberg. Känner du att du kan ge Malva den trygghet och förståelse hon så innerligt längtar efter? Boka en dejt genom att ringa Melissa på 072-562 87 39
Pris 1300 kr

Två kärleksfulla vänner!
Moa och Altaria har bott i jourhemmet 1 år nu. När de först kom så var de väldigt försiktiga och blyga för att bli klappade och inte så vana med människor.
Men månad efter månad så vågade båda tjejerna visa framtassarna mer, Altaria älskar att busa och vara i full fart större delen av dagen men hon har också fått en känsla för att gosa tillsammans i sängen på mornarna. Favoritleken för Altaria är att få jaga pingisboll och att äta god mat, då är hon världens lyckligaste.
En annan katt som har varit med om mycket i sitt korta liv som verkligen bara vill ha kärlek och förståelse är Moa. Hon är fortfarande blyg för nya människor men väldigt snäll och ödmjuk som bara behöver tid! Det bästa Moa vet är att få gosa så mycket hon bara kan i ens knä speciellt när man kommit hem från jobbet.
Tjejerna väntar och längtar varje dag efter sitt för livslånga hem, gärna ett lugnt och förstående hem som har tid och mycket kärlek att ge dem! Blir du den lyckliga som får bli tjejernas vän för livet? Ring 070-6741700 för att boka en dejt med dessa godingar.  Finns i Örebro.
Pris 1300 kr/st
Hej mitt namn är Göta och jag är några år gammal. Har varit i mitt jourhem i några veckor nu och jag trivs som innekatt. I början var allting jätte läskigt och jag fräste så fort jourhemsmatte kollade på mig, men en av de katterna som redan fanns här har hjälpt mig och varit ett stort stöd för mig så nu är jag framme hela tiden. Älskar att sova i sängen tillsammans med jourhemsmatte och de andra katterna. Jag är speciellt förtjust i hankatten som ni kan se på bilden. Det är han som hjälpt mig med allt. Jag är väldigt pratglad och svarar gärna när jourhemsmatte pratar med mig, pratar även med de andra katterna. Älskar att titta på tv! Inte så förtjust i att sitta i fönstren och titta ut, men jag älskar att sitta och studera jourhemsmatte och lyssna när hon pratar. Jag önskar verkligen att jag får ett bra hem med andra snälla och Goa kattkompisar. Gärna med lite fart i så jag också blir modig!
Finns i jourhem i Karlskoga.
Pris 1300 kr
Paddington och Nilou
Ett härligt par som tycker mycket om varandra. Farbror Paddington är ett tryggt stöd för den yngre Nilou.
Nilou är en grabb som är väldigt nyfiken och intresserad av vad vi människor gör och vill inte riktigt lita på oss än men om det finns skinka eller något gott i handen så är han gärna framme och äter ur handen.
Paddington är ännu lite av en blyg farbror men han är så söt och uppskattar när man är lugn och försiktig, han gillar ost mest av all mat och blötmat är en favorit.
Grabbarna är som bröder  men behöver inte bo tillsammans.  Kan du erbjuda grabbarna ett hem med utrymme där de kan fortsätta busa runt som innekatter? Ring oss på 070-6741700 så fixar vi en dejt.
Finns i jourhem i Karlskoga.
Pris 1300kr/st
Här har ni de härliga Lovis och Brownie, två pojkar som funnit kärlek och trygghet i varandra. Dessa unga pojkar (1 år resp 1,5 år ca) gör det mesta tillsammans och man kan verkligen se hur mycket de älskar varandra när de slingrar sina svansar om varandra. Brownie är lite mer framåt och tar täten i alla äventyr med Lovis hack i häl. Grabbarna vill ännu inte låta sig klappas men med fortsatt socialisering och tålamod så är det nog inte långt borta. Det nya hemmet behöver ha tålamod och förståelse för deras bakgrund som hemlösa och kunna erbjuda en lugn och trygg miljö utan små barn. De leker gärna när de är på det humöret.
Är du grabbarnas nya livskamrat? Kontakta Linda på 070-6741700, Finns i Karlskoga, kastrerade, vaccinerade och idmärkta.
Pris 1300 kr/st
Grabbarna tingade
Unga bröderna Sion och Moses är två fantastiska grabbar på ca 7-8 mån som vill flytta till ett gemensamt hem. De är födda i ett hem med lite för många katter, men nu får de chansen till ett tryggare liv. De är sociala, gosiga och lekfulla. Moses är lite mer försiktig av sig och känner sig tryggare med sin bror i närheten. De behöver ett hem med mycket kärlek och utan små barn. Då de är unga och busiga krävs stimulering och aktivering.
Är du den rätta för grabbarna och kan erbjuda dem ett livslångt hem? Kontakta oss på 070-6741700 så berättar vi mer.
Båda är kastrerade, vaccinerade och idmärkta. Finns i Karlskoga.
Pris 1300 kr/st.
Det här är Steen!
En vacker herre på ca 8 år som är väldigt nöjd med sin tillvaro. Han har levt ett hårt och farligt liv på Stena Recycling innan han fångades in. Älskar blötmat och skinka som är favoriten. Kattgodis är också gott, men skinka är bäst. Han vill gärna vara med och kolla när man lagar mat, för då vet man att man brukar få smaka en godbit. Steen älskar att ligga och sitta i fönstret och titta ut på fåglar. Just nu har han en kattkompis som han tycker om. Älskar att sova vid ett element, där det är varmt och skönt. Han kommer gärna fram på kvällar och klöser på katträdet och kollar runt lite. Vill gärna bli klappad på kinden och på hakan när han känner sig bekväm och trygg. En fin, lugn och härlig kille med andra ord, som söker ett lugnt hem med lite extra tålamod och förståelse.
Är du den rätta för Steen? Kontakta Linda på 070-6741700 för mer info. Steen är kastrerad, vaccinerad och idmärkt, finns i Karlskoga.
Pris 1300 kr,
Nilou
En härlig kille på ca 3 år, som just nu bor med sin kompis Paddington.
Nilou tycker människor är lite läskiga, framförallt människohänder, och vill ännu inte låta sig klappas, men kan äta godis ur handen. Med tid, kärlek och tålamod kommer han säkert bli tryggare med oss människor. På nätterna leker han gärna med sina möss och med mattor, eller så utforskar han hemmet.
Han älskar mat och trivs bra med sin vän Paddington som också söker eget hem.
I sitt nya hem vill Nilou ha en snäll kattkompis (kanske Paddington), vi tror inte han passar med små barn. Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga.  Är du den rätta för Nilou? Ring Linda på 070-6741700.
Pris 1300 kr