Alla vuxna katter är kastrerade, vaccinerade och id-märkta
Kattungar är vaccinerade och id-märkta


     Hur kan jag adoptera en katt?     


När du hittat en katt som du tror passar dig så ringer du telefonnumret som finns i varje katts annons.
Vi kan då förmedla telefonnumret till jourhemmet. När du har träffat katten i jourhemmet får du gå hem och tänka igenom om du är rätt hem för katten, sedan hör du av dig till oss igen och meddelar hur du vill göra.

Om du vill adoptera så bokar vi dag och tid för adoption.

Tänk på att katten kan leva länge så vi vill att du planerar för många år tillsammans med katten.
Om det inte skulle fungera med den nya familjemedlemmen av olika anledningar så kontakta oss.

Kattungar på 12 veckor adopteras inte ut som ensamkatter till ett nytt hem, man kan då adoptera en kattkompis från oss.

                  Katter som söker permanent hem                

Ester en svartvit skönhet på ca 5år. Hon har inte haft så mycket kontakt med människor innan jourhemmet, så hon är därför lite misstänksam mot oss tvåbeningar. Hon tycker om att sitta och spana på vad som händer både utanför och innanför fönstret, och att leka med fjäderpinnar är även det en hobby som ligger henne varmt om hjärtat. Just nu får man inte klappa henne, så hon skulle behöva få komma till ett hem som har tålamod, för hon har redan kommit långt från det att hon blev infångad. Ester har kommit bra överens med andra kissar, så det är ingen fara om det finns en kattkompis, men små barn och hundar är nog inte hennes grej riktigt.
 Med lite kärlek och mumsbitar tror vi att hennes mysiga sida kan visa sig. Är du tvåbeningen som kan få henne på fall? Slå en signal till oss på nr 070-2682927
Pris 1200 kr
Malva
3-4 år är en blyg fröken som börjar bli mer modig för varje dag. Hon är väldigt busig och nyfiken. Malva är fortfarande rädd för oss tvåbenta, men om det är bus på gång slappnar hon genast av och då får man vara nära henne. Efter att ha bott ute har hon upptäckt hur roligt det är att springa efter leksaksmöss och bollar och att jaga snören. Hon älskar att busa med sin kattkompis som hon är väldigt snäll mot. Malva vill inte bli klappad och kan fräsa om man rör vid henne, men hon vill gärna smyga efter på säkert avstånd och titta vad jourhems matte sysslar med. De stora människorna på TVn var i början jätteläskigt, men dom har hon nu blivit van vid.
Malva går på lådan bra, äter gärna torrfoder. Svårflörtad med godis och hennes hjärta vinns genom bus. Är du Malvas nya familj eller livskamrat? Ring oss för en dejt med denna fina tjej, 070-6741700. Finns i jourhem utanför Storå.
Pris 1200 kr.

Två kärleksfulla vänner!
Moa och Altaria har bott i jourhemmet 1 år nu. När de först kom så var de väldigt försiktiga och blyga för att bli klappade och inte så vana med människor.
Men månad efter månad så vågade båda tjejerna visa framtassarna mer, Altaria älskar att busa och vara i full fart större delen av dagen men hon har också fått en känsla för att gosa tillsammans i sängen på mornarna. Favoritleken för Altaria är att få jaga pingisboll och att äta god mat, då är hon världens lyckligaste.
En annan katt som har varit med om mycket i sitt korta liv som verkligen bara vill ha kärlek och förståelse är Moa. Hon är fortfarande blyg för nya människor men väldigt snäll och ödmjuk som bara behöver tid! Det bästa Moa vet är att få gosa så mycket hon bara kan i ens knä speciellt när man kommit hem från jobbet.
Tjejerna väntar och längtar varje dag efter sitt för livslånga hem, gärna ett lugnt och förstående hem som har tid och mycket kärlek att ge dem! Blir du den lyckliga som får bli tjejernas vän för livet? Ring 070-6741700 för att boka en dejt med dessa godingar.  Finns i Örebro.
Pris 1200 kr/st

Sunday, även kallad mat-tjuven, är en söt liten tös på några år som med framsteg i jourhemmet lärt sig att vi människor inte är så farliga trots allt. Nu längtar hon efter en tålamodig matte eller husse - eller varför inte både och? - som vill fortsätta att se hennes utveckling till en tryggare misse. Ett plus är om du har en egen kisse där hemma sedan tidigare, då Sunday är en riktigt busig tjej som behöver en kompis att spendera sina glada dagar med.
I jourhemmet har hon inte bara fått en utan två bästa kattkompisar och en stor fluffig varelse på fyra ben som gillar att glufsa i sig Sundays mat (om Sunday inte hinner äta upp sin mat så att säga).
Men Sunday är en tuff tjej som kan säga ifrån när hunden kommer för nära annars ligger de fint tillsammans på varsin sida av soffan .  Finns i jourhem i Filipstad. Ring oss idag på 070-6741700 för en dejt!
Pris 1200 kr
Här har ni Evelynn! En supergosig tös på bara något år i ålder. Evelynn hittades av att många människor reagerade på hennes hunger och hur hon desperat sökte trygghet från olika ställen. Ensam och förvirrad försökte hon tappert klara sig utomhus. Fina djurvänner agerade genom att söka hjälp hos hemlösa Tassar så att Evelynn kunde tas in i värmen. Hon älskar människor och vill väldigt gärna vara nära, så nära att man har en given sovkompis under natten. Hon leker ibland och tycker om att småprata vissa stunder. Söker du efter en trogen kompis för livet? Evelynn kan tänka sig att bo hos människor i alla åldrar, även i en barnfamilj. Det enda kravet hon har är att hon vill kunna gå både ute och inne i ett lugnt och tryggt område. Ring oss idag på 070-6741700 för en dejt! Finns i Karlskoga.
Pris 1200 kr
Hej mitt namn är Göta och jag är några år gammal. Har varit i mitt jourhem i några veckor nu och jag trivs som innekatt. I början var allting jätte läskigt och jag fräste så fort jourhemsmatte kollade på mig, men en av de katterna som redan fanns här har hjälpt mig och varit ett stort stöd för mig så nu är jag framme hela tiden. Älskar att sova i sängen tillsammans med jourhemsmatte och de andra katterna. Jag är speciellt förtjust i hankatten som ni kan se på bilden. Det är han som hjälpt mig med allt. Jag är väldigt pratglad och svarar gärna när jourhemsmatte pratar med mig, pratar även med de andra katterna. Älskar att titta på tv! Inte så förtjust i att sitta i fönstren och titta ut, men jag älskar att sitta och studera jourhemsmatte och lyssna när hon pratar. Jag önskar verkligen att jag får ett bra hem med andra snälla och Goa kattkompisar. Gärna med lite fart i så jag också blir modig!
Finns i jourhem i Karlskoga.
Pris 1200 kr
Grace 4-5 år
Den här storögda, vackra donnan söker nu sitt föralltid hem. För ett par månader sedan levde Grace ett liv i fara. Som hemlös kattmamma sprang hon över farliga vägar med sina små och gjorde allt för att skydda dem. Nu efter ett tag i jourhem så vill Grace få  ett alldeles eget hem. Eftersom hon haft en osäker start i livet så är hon lite blyg av sig. Grace är väldigt nyfiken på oss människor och speciellt om vi har lite godis i våra händer. Hon tycker om att leka, gosa med kattkompisar och titta ut genom fönstret. Då och då kan hon börja prata, speciellt med andra katter. Hon är en lugn och harmonisk katt, som tittar på en med stora ögon.
Grace kan tänka sig vara ensamkatt, men hon trivs även tillsammans med andra katter. Finns utanför Storå. Vill du träffa söta Grace?Ring oss på 070-6741700.
Pris 1200 kr
Hej, jag heter Juno.
Jag är ca 4 år gammal. Jag är en lite blyg tjej som man behöver ha lite extra tålamod med. Går det för fort fräser jag för att tala om det. Jag menar inget illa med det så hoppas att du inte dömer ut mig. Tar du det lugnt så går det att klappa mig och det är faktiskt riktigt skönt och mysigt. Älskar att ligga i fönstret och kolla ut på världen. Jag är mer mottaglig gentemot andra katter än tvåbenta just nu men behöver jobba på det sociala. Därför föredrar jag en kattkompis som kan lära mig hur man gör. Barn har jag svårt för tyvärr, dom är för läskiga helt enkelt.
Jag älskar all mat, både blöt och torr. Ibland är jag t.o.m så busig att jag rotar i soppåsen. Sköter lådan utan anmärkning. Hoppas vi ses snart, jag finns i karlskoga. Bara ring 070-6741700.
Pris 1200 kr
Jocke och Totte, två goa bröder på 4 år söker nu ett hem tillsammans. Grabbarna är sociala och trevliga , den ena är lite mer försiktig i nya miljöer. Vill ej bo med hund eller små barn. De kan funka som innekatter hos någon med ytor för lek &och bus. De kan även gå ut i en trygg miljö utan närhet till stora bilvägar, den dagen de är tillräckligt trygga. Totte, är den som är mest framåt och vill gärna ha gos och mys. Jocke gillar att hänga i sin koja i klösträdet. Då de är långhåriga så krävs pälsvård regelbundet. Finns i Karlskoga. Är du grabbarnas livslånga hem? Ring oss på 070-6741700 och berätta vad du kan erbjuda bröderna.
Pris 1200 kr/st.
TINGAD
Mirre vill visa att hon finns!
Mirre är en 2 årig tjej som gjort en fantastiskt resa i sin utveckling. Mirre började sin resa som en livrädd individ som knappt vågade titta upp med sina stora vackra ögon. Även fast hon innerligt längtade efter att bli klappad så kunde hon inte lita på oss människor. Men efter förståelse, acceptans och kärlek så ser hennes liv annorlunda ut idag.  Mirre fortfarande blyg, men väldigt nyfiken på livet. Hon är redo att ge samt ta emot kärlek. Det bästa som finns enligt Mirre är att få bli kliad på huvudet och kunna busa då och då. Mirre vill visa att hon finns och att hon är redo för att flytta till sitt alldeles egna hem. Hon behöver ett hem där trygghet och lugn erbjuds. Kanske finns det lite äldre barn som vill bli hennes kompisar? Eller endast en vuxen människa som vill ha en vän för livet? Mirre blir även extra glad om det finns någon kattkompis i hemmet. Vill du ge Mirre en chans? Det gömmer sig en stor personlighet i henne som längtar efter att få komma fram helt och hållet.
 Finns i Karlskoga. Ring 070-2682927 och berätta vad ni kan erbjuda henne.
Pris 1200 kr
Här är fina Dylan, en väldigt ung pojke på 6 mån vars liv kunde ha slocknat mycket tidigt. Han hittades av människor alldeles ensam utomhus, han låg och krampade i kylan och lämnades sedan in till veterinär där man konstaterade att han fått i sig råttgift. På grund av Dylans rädsla för människor så beslutade man att avsluta Dylans liv. Men tack vare en insats från en djurvän i sista minuten kunde Dylan köras till ett jourhem. I jourhemmet fanns även fostermamman Grace som tog sig an Dylan. Idag är han fortfarande blyg och behöver en familj med förståelse för det. Ej små barn i nya hemmet men en snäll kattkompis skulle han uppskatta. Men med kärlek, trygghet och rätt bemötande så kommer Dylan att utvecklas.
Vackra Dylan är redo att ta nästa steg i livet, vill du blir hans trygga framtid?
Finns i jourhem utanför Storå. Ring 070-6741700 för en dejt med Dylan.
Pris 1200kr.
Madonna.
Den här ståtliga och vackra donnan söker sitt för alltid hem. Madonna är en nyfiken, lite smått blyg och försiktig tjej. Hennes unika utseende speglar även en fantastiskt personlighet. Hon är otroligt snäll både mot människor och djur. Trots att tvåfotingar kan vara lite läskiga ibland så kommer Madonna fram om man lockar med lite smaskigt godis. Då hon har haft en svår start i livet som hemlös behöver hon ett hem med förståelse för det. Vill du bli Madonnas kompis för livet? Kontakta oss på 070-6741700. Finns i jourhem utanför Storå.
Pris 1200 kr
Gulliver, ca 2 år.
Den här gulliga och omtänksamma gosebjörnen är Gulliver. Han är en otroligt snäll och social kille med ett stort lugn inom sig.
Gulliver blev omhändertagen i ett mkt smutsigt hus tillsammans med två kattbebisar som han vårdat och tagit hand om då mamman inte var speciellt intresserad. Gulliver är tålmodig och vill ta hand andra individer. I jourhemmet kallas han för ”superpappan” som alltid finns där för alla. Gulliver har tyvärr inte haft en lätt start i livet, men han är mer än redo att få dela med sig av all den kärlek han går och bär på. Vill du älska Gulliver och ge honom ett hem för alltid? Finns i jourhem utanför Storå. Ring oss på 070-6741700 så berättar vi mer.
Pris 1200 kr